Thursday, 14 July 2011

Aku tahu aku cute..

Cute kan..
Macam tuan dia gak..
Cer bayangkan aku yang duk kat kusi tuh menghempas pulas kepala otak aku buat keje..
Kedua-dua hadiah dari kawan sama bilik nie..
Sorang bg teddybear.. bkn main besar..
2 tahun lepas dia bg teddy bear kecik yang kat sebelah kiri meja aku tuh..
Tahun nie mimpi apa tah dia bg teddybear lagik..
Besar lak tuh..
Beg tuh kwn aku sorg lg bagi..
 Apa pun aku syukur sebab ada kwn2 yg baik camnie..
Friends forever ;)

Lepas nie kalau aku nak landing kepala aku tido
Perut teddybear nie jadi mangsa kepala aku lah..

P/s Aku tau meja study aku kemas kan kan kan.. ;)

5 comments:

rosdiana said...

konfem aku tak cute kak!
sebab tu tak penah dapat hadiah teddy bear...

sobbbsss!!!

Tukang cuci cute said...

Wos..

Adakah kata-kata ini bermakna ko nak aku bg ko teddy bear.. wos percayalah.. kau sentiasa cute dimataku.. ;)

~mrs azmi~ said...

suka gak landing atas perut bebear.. syiok!

Kaktiny said...

aku tak mampu jadikan meja study aku nanti sekemas meja ko.. huhuhuhu...

ngantuk je, peluk teddy bear.. sre lenaaa.. hihihi.

Tukang cuci cute said...

Mrs Azmi

mmg best leh picit n peluk jek.. tapi perut teddy bear besar kat umah pun best gak buat cenggitu opsss hehehe ;)

Tiny

Itu aku tunjuk separa jek meja aku..kalau full view kau nmpklah betapa bersepah meja aku hahaha... xleh tunjuk semua kena sembunyi2 sikit ;)

Ngantuk tuh klu tido kat ofis xlelap mana sgt.. tp keempukan teddy bear yg itu mungkin mampu buat aku lena hehehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...