Wednesday, 13 April 2011

Toilet baru.. tapi cam tak baru..

Finally isnin hari tuh kira cam dah official tandas baru tuh siap.. tapi aku masih muskil pesal baju kontraktor dan 2 keping papan siling tuh masih ada dalam tandas tuh hahaha.. Tong sampah pun takde.. berus tandas pun hilang.. sebanyak 7 biji berus tandas MIA.. aku pun tak tahulah sapa ambik.. huhuhu.. sementara tunggu stok baru sampai terpaksalah guna 1 berus dari tandas disabled.. jenuhlah bawak turun naik tingkat 6-tingkat 3..

Yang baru dalam toilet tuh adalah papan dan dinding jek.. lelain.. masih recycle jek yang lama.. ohh nanti aku ambik gambar tandas tuh ekk.. udah tak sama cam dalam photo header nie.. lain dah.. cuma penyangkut baju kat belakang dan dinding tuh maintain... lantai pun dah tukar lantai warna hitam.. kalau mop cepatlah kering dan takkan tergelincir sebab lantai tuh jenis kesat sikit.. kalau mop mmg bestlah... cepat jek kering dia.. yang tak best sebab dia warna hitam.. kalau ada debu ke sampah ke apa ke.. confirm nampak..

Sekarang nie siang dah makin panjang.. sampai tempat keje pun dah terang.. keluar umah pkl 6.05 pun dah terang cam pkl 7.. tapi aku lak bila siang makin panjang.. masa aku kat uni pun makin pendek hahahaha... bila pkl 4 5 tuh dah gelisah nak balik.. tak pun nak keluar.. entahlah bukan ye nak p shopping ke apa ke.. aku mmg dah takde mood mau shopping time2 nie..

Oklah.. progress keje takde apa nak report.. so far so good.. cuma aku tensen dah 2 hari lif rosak.. terpaksa angkut sampah turun tangga.. nasib sampah tak banyak.. kalau kena 6 plastik cam selalu.. jenuh nak bwk dari tingkat 6 tuh.. takpelah saje nak suh aku exercise pepagi nie kan..

Ini bunga plastik ok..
Sajelah testing...
Senang ekkk nak buat bunga cenggini..
Main pusing2 jek..
Ahaks

2 comments:

julietchun said...

mcm colok cina semayang :P

Tukang cuci cute said...

Juliet

Ada cam colok cina ke?? pesal mata aku tak nmpk cenggitu pun hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...